СИБИРСКИ БАЛСАМИ

СИБИРСКА КОЛЕКЦИЯ БАЛСАМИ - КОЛЕКЦИЯ НАТУРАЛНИ СРЕДСТВА ОТ РАСТЕНИЯ ОТ БАЙКАЛСКИЯ РЕГИОН
 
Уникалните природни и климатични условия са превърнали остров Олхон в изключително богат източник на лекарствени растения и минерали и неслучайно традиционната народна медицина на Сибир и байкалския регион притежава огромен вековен опит в здравеопазването и лечението с използване на балсами, настойки, лекарствени смеси. Народният опит е анализиран и научно обоснован от група учени, които успяха да възстановят рецептурата на много балсами, приложиха съвременни ефективни технологични методи за извличане на биологично активни вещества от различни суровини, подбраха природни консерванти от растителен произход, чрез които могат да се удължат сроковете на съхранение на продуктите. Като резултат е разработена линията лечебно-козметични средства “Сибирска колекция балсами”.
Широкият спектър от натурални целебни балсами на тази колекция принципно се различава от другите козметични средства, защото притежава не само превъзходно козметично, но и изразено лечебно-профилактично и оздравително действие.
Доказано е, че балсамите оказват противовъзпалително и антибактериално действие, спомагат за повишаване на имунитета, компенсират дефицита на макро- и микроелементи, способстват за извеждането на метаболити и токсични вещества.
По-нататък за повишаване ефективността на разработените средства в рецептурата на съставките бяха въведени ексклузивни видове растителна суровина, в резултат на което се появи високоефективна професионална серия продукти.

Филтри

Покажи:
Сортиране по:
Нагоре